RSS

Alekosznak hiányzott Olga, ezért visszahívta

OLGA VAGY VERONIKA KAPJA MEG AZ UTOLSÓ KULCSOT

Alekosz megbontotta a szívceremónia eddigi rendjét és visszahívta a hazaküldött Olgát. Ellenfele Veronika lesz a nagy döntés előtt.

Alekosz talán az eddigi legkeményebb próbák alá vetette a lányokat. A görög hős köztudottan rigolyás, ezért minden lánynak ki kellett próbálni, tudja-e teljesíteni azokat a feladatokat, amik segítségével kielégíthetik az igényeit? Veronika megbukott cipőpucolásból, használhatatlanná tette Alekosz lábbelijét, de Barbara sem remekelt a szobainas és a ruhafogas közötti kapcsolat megfejtésében. Magdi jött, akinek a tálalás, kiszolgálás lett volna a feladata, de többet kellett neki magyarázni, mint amennyit a keze járt. Mind a három lány megbukott a rigolyateszten.
Videó



Alekosz ezután sem unta meg az akadályok felállítását: jöhetett a hűségteszt. Béci, Jerzy és Gombi érkezett a Villába, hogy flörtöljenek a lányokkal, közben Olivér és Alekosz monitoron figyelték az eseményeket. A főszereplő azonban néhány perc után már a fiúkkal volt elégedetlen, mert túlságosan direkt módon játszották a csajozós szerepet és már a lányok is rájöttek, hogy mire megy ki a játék. Ezen a teszten Béci, Gombi és Jerzy bukott el. De semmi nem derült ki a lányokról.
Videó



Közeledett a szívceremónia, de ezt a lányok nem tudták. Mégis esélyt latolgattak egymás között, Barbara, Magdi és Veronika beszélgetett arról, hogy vajon van-e esélyük maradni? Csak Magdi jelentette ki egyértelműen, hogy úgy érzi, őt biztosan nem küldi haza a görög csődör. Közben Alekosz felhívott valakit és közölte vele, hogy nagyon sokat gondol rá, és ez furcsa számára. Megkérte a lányt, hogy menjen el hozzá, mert szeretne vele találkozni. Amikor a menyasszonyjelöltek megtudták, hogy már aznap este mennie kell valakinek, kétségbe estek. Leginkább Veronika.




Alekoszhoz megérkezett Lilu, hogy segítsen kiválasztani azt a két lányt, akik közül vasárnap majd kiválasztja azt az egyet, akivel szeretne kapcsolatot kezdeni. Veronika csalódást okozott Alekosznak, amikor nem vette komolyan a cipőpucolási feladatot, és már nem biztos benne, hogy hosszútávon jó választás lenne. Magdit viszont túlságosan tudatosnak tartja, úgy érzi, csakis arra játszik, hogy ő legyen a kiválasztott, mert nyerni akar. Barbaránál szóba került a múltja, amire néhány napja derült fény. Szerinte kár érte, mert sokkal több van benne ennél. Alekosz elbizonytalanodott.
Videó



A szívceremónián Alekosz bevallotta, hogy nem boldog, és rájött, hogy hozott egy rossz döntést, amit szeretne jóvátenni. Ezért az első kulcsot Olgának adta. Ő volt az a lány, akit meghívott a rezidenciájára, hogy elmondja neki, benne bízik meg a legjobban és szeretné, ha visszatérne. Olga felbukkanása megdöbbentette a lányokat, és az is, hogy a második kulcs átadása előtt félrehívta egyesével Veronikát, Barbarát és Magdit, hogy a döntés meghozatala előtt elbeszélgethessen velük. A második kulcs végül Veronika nyakába került.
Videó




Szerda esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Do this hack to drop 2lb of fat in 8 hours

Over 160 thousand men and women are hacking their diet with a simple and secret "liquid hack" to drop 1-2 lbs every night as they sleep.

It's effective and it works on everybody.

This is how you can do it yourself:

1) Hold a drinking glass and fill it with water half glass

2) And then use this weight loss HACK

so you'll be 1-2 lbs lighter when you wake up!

Megjegyzés küldése