RSS

Alekosz csak egy lányt küldött haza, Anita viszont feladta a játékot és önként távozott

ÉVA ÉS ANITA HAGYTA EL A VILLÁT

Anita még a kulcsok átadása előtt feladta a játékot, így Alekosznak csak egy lány sorsáról kellett döntenie a harmadik szívceremónián.


Alekosz gyötrő érzéssel ébredt a hatodik napon. A hellén hősben felmerült, hogy a lányok nem első sorban miatta, sokkal inkább az ismertség miatt jelentkeztek a műsorba. Alekosznak nagyon jók a megérzései, hiszen ez idő alatt a menyasszonyjelöltek a Villában arról meséltek egymásnak, hogy volt aki csak a show kedvéért jött és nem a VV4 nyertesének szívéért.
Videó



Főhősünk összedugta a fejét Olivérrel és arra jutottak, hogy hazugságvizsgálatnak vetik alá a lányokat. Ez nem egy igazi teszt volt, de erről a lányok nem tudtak, így nagyon sokan megtörtek az álvizsgálat alatt. Többen bevallották, hogy nem vonzódnak Alekoszhoz, és nem tartják magukat alkalmasnak arra, hogy valóban a szexkiborg mellett éljék le életüket.
Videó



A hazugságvizsgálat eredménye újabb hatalmi harcokat szült a Villában. A lányok egymás szemébe mondták, hogy ki az, akit a legkevésbé tartanak érdemesnek Alekosz szívére. Anitát annyira megviselte ez a játék, hogy kijelentette, haza akar menni. A szőke lány nagyon kiborult, elmondta, hogy teljesen felőrli a bezártság, és most már neki se pasi, se pénz, se hírnév nem kell. Alekosz nem sokára meglátogatta a lányokat, hogy megbeszélje Anitával, mit is szeretne valójában. A lány végül feladta a játékot, amit a görög nőcsábász egyáltalán nem vett rossz néven, nagyon megértően vette tudomásul, hogy egy lehetséges barátnővel kevesebb maradt versenyben a kegyeiért.
Videó



Alekosz teszteli a hazugságtesztet:
Videó


A szívceremónia előtt Lilu próbált tanácsot adni Alekosznak, hogy ne hozzon rossz döntést, amikor ismét haza kell küldenie valakit.
Videó



A görög hős végül Évát ejtette ki, nagy követ legördítve ezzel az utoljára kulcsot kapó Veronika szívéről.
Videó




Vasárnap esti Összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése