RSS

Alekosz katapultba ültette Barbarát, majd elvitte a családjához

KÍNOS SZEMBESÍTÉS A VILLÁBAN!

Fájdalmas vallomások, könnyek és csalódások a Villában.

Kínos pillanatokban volt része Barbinak: Alekosz menyasszony-jelöltjének kétes múltjáról ugyanis lehullt a lepel. A nézők segítségével a hellén tudomást szerzett arról, hogy a jelenleg szakácsként dolgozó lány korábban nem csak a konyhapult mellett állva kereste kenyerét. Egy biztos: a Barbiról kapott hírek Alekoszon kívül riválisait is meglepte, főleg Vera bukott ki a hírek hallatán.
Videó



Ám nem volt még minden veszve, hiszen a hellén félisten Barbarát hívta randizni. A görög úgy határozott, hogy most keményebb módszerekhez folyamodik, és csak akkor ad újabb esélyt Barbarának, ha a lány az ő kedvéért legyőzi legerősebb félelmeit. A katapult randinak köszönhetően Barbi megmutathatta bármit megtenne Alekért.
Videó



A katapultos mutatvány után Barbara újabb bizonyítási lehetőséget kapott, ezúttal azonban nem Alekoszt, hanem a görög féltő és aggódó szüleit kellett elbájolnia az Alekosz-klán érdi otthonában tett családlátogatáson. Remekül sikerült az este Érden, Barbi annyira boldog volt, hogy majd kiugrott a bőréből.
Videó



Míg Barbiék randiztak, Magdi és Veronika Alekosz ágyát csinosítgatta, ugyanis a görög a Villában akart aludni. Ágydíszítés közben Barbi is hazaért, Veráék persze azonnal faggatni kezdték Barbit. A hallottaktól persze nem ájultak el, sőt: mosolyuk sem volt valódi. A csajoknak azonban nem sokáig kellett nélkülözniük a görögöt, hiszen a hősszerelmes velük töltötte az éjszakát.
Videó



Így telt tehát Alekosz első estéje a Villában. Utoljára tölthette az éjszakát így, együtt ezzel a három lánnyal, hiszen hamarosan újra el kell küldenie az egyiküket.



Kedd esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése