RSS

Alekosz meglepetésekkel kedveskedett a lányoknak, Olga mehetett vele randira

OLGA A LEGÚJABB KÖZELLENSÉG A VILLÁBAN!

Fogynak a lányok Alekosz mellől: már csak hét szerelmes nő küzd a görög szívéért.

Igazi meglepetésben részesültek a lányok: Alekosz, mint figyelmes férfi reggelivel kápráztatta el őket. Olga azonban nehezen emésztette meg Alekinyo muffinba rejtett üzenetét. Persze nem ez volt az egyetlen konfliktus a Villásreggelin: a testvérek közül Beatrix sem nézte szívesen testvére enyelgését a hellénnel. Úgy tűnik, Alekosz sármja még a legszorosabbnak hitt testvéri kapcsolatot is kikezdte és még a jégkirálynő szívét is felolvasztotta.
Videó



De a meglepetéseknek itt még közel sem volt vége, hiszen Alekosz újabb ajándékokkal lepte meg hölgyeit. Volt, akit személyre szóló dallal, volt, akit egy sakkról szóló könyvvel, volt, akit pedig csak kedves szavakkal kápráztatott el. Egy biztos: a lányok könnyekig hatódtak. A görög kétségtelenül ismeri a nőket. Egyik pillanatban visszautasítással tüzeli fel őket, máskor középkori lovagköltőként ajánlja fel életét és vérét szíve hölgyének.
Videó



A lányok boldogan idézték fel újra és újra a beszélgetés legszebb pillanatait, ám az örömük nem tartott sokáig. Alekosz ugyanis úgy döntött, hogy a mai romantikus randevúra a legszebb lányt viszi magával. A legszebb kiválasztását azonban a lányokra bízta. Kemény feladat várt a csajokra, végül Olga lett a befutó. Ettől persze a többség kibukott, főleg Veronika.
Videó



A görög operaelőadásra vitte, majd vágyfokozó ételekből álló vacsorára hívta a sokszor zárkózottnak és hidegnek tűnő szibériai szépséget. Olga saját anyanyelvén, oroszul vallott az érzelmeiről Alekosznak, akit elbűvölt a lány egyedisége. Eközben a Villában maradt lányokat persze majd megölte a kíváncsiság, hogy vajon mi történhet a randevún.
Videó




Hétfő esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése