RSS

Alekosz érzéki görög randira vitte Barbarát

OLÜMPOSZI ORGIA ÉS EROTIKUS TÁNC ALEKOSZNAK

Barbara végre megnyert egy versenyt és randizhatott Alekosszal, aki istennővé tette az Olümposzon. Közben Szandika és Gombi sztriptízt tanított a hoppon maradt menyasszonyjelölteknek.

Magdi alaposan felpiszkálta a „baromfiudvart”, amikor lefekvés előtt azt mondta a lányoknak, hogy a nyugi szobában volt Alekosszal. Veronika megkérdezte, hogy lefeküdtek-e egymással, mire Magdi csak sejtelmesen annyit válaszolt: rátok bízom. Veronika biztos volt benne, hogy szex volt a nyugiban, Olga azonban nem hitte el. Magdi a teraszon elárulta Olgának, hogy csak azért mondta ezt, mert le akarja buktatni Veronikát, aki biztosan elpletykálja majd másoknak. És így is lett, Brigivel vitatta meg a legújabb fejleményt. Magdi Barbarát is beavatta, míg Veronika magába süppedt és küzdött a fájdalommal, amit az álhír okozott.

Reggel Veronika találkozott Barbarával a teraszon és elmondta, hogy azért ilyen nyúzott, mert Magdi szexelt Alekosszal. „Magdi és Alekosz lefeküdtek” – panaszkodott Veronika, mire Barbara csak azt kérdezte: „hova?” De nem árulta el neki, hogy csak egy ugratás áldozata lett. Veronika utána Briginek panaszkodott, pont annak a lánynak, aki úgy érzi, teljesen belezúgott Alekoszba és legalább annyira lesújtja a hír, mint őt. Brigi ruhástól menekült a medencébe Veronika panaszáradata elől.
Videó



Ismét meg kellett küzdeni a következő randiért a menyasszonyjelölteknek. Görög ebédet készítettek, a feladat Barbarának kedvezett, aki profi szakács. Olivér ismertette a feladatokat és bemutatta Jorgoszt, Alekosz unokatestvérét, aki segített a görög nyelven írt receptek „kibogarászásában”.



Magdinak állítása szerint nem nagyon kellett szótáraznia, csak a fűszereket kereste meg, Veronika viszont bajban volt, még soha nem próbált főzni, csak zacskóst. Brigi teljesen magába fordult új érzései miatt, Olivér vigasztalta, de nem úszta meg így sem könnyek nélkül. Közben Barbara magabiztosan forgatta a fakanalat, több hosszal vezetett a többi lánnyal szemben. Meg is nyerte a feladatot. Brigi az eredményhirdetés után elvonult a nyugiszobába Alekosszal és szerelmet vallott neki.
Videó



A görög ruhába öltözött Barbarát babérkoszorúval a fején várta hercege, Alekosz. Igazi görög érzékiséget ígért a lánynak, miután beszálltak a Greek God feliratú buszba, egyenesen a „budapesti Olümposzra” repültek.



Közben a Villába megérkezett egy rúd, majd a vetkőzés királya és királynője, Gombi és Szandika. Veronika talán soha nem volt olyan boldog, mint amikor meglátta a két Villalakót. Brigi azonnal kifaggatta Szandikát arról, hogy milyen volt Alekosz a műsor elején? Szandika szerint nem változott semmit a görög hős, Gombi pedig nagyon értékes embernek, jószívűnek titulálta, de felhívta a lányok figyelmét arra, hogy közel kell kerülniük hozzá, ha meg akarják látni ezt az oldalát.



Alekosz és Barbara egy fürdőkádban romantikáztak tovább, tejben fürödtek és falatoztak. Szandika kecsességre tanította a menyasszonyjelölteket, megosztotta velük a rúdtánc fortélyait, Gombi Olgát és Brigit oktatta. A görög randi gladiátorok harcával folytatódott, majd görögtűzben égették el múltbéli sérelmeiket, fájdalmaikat, hogy soha többé ne kelljen gondolni rájuk.
Videó



Amikor Alekosz és Barbara megérkeztek a randiról, Veronika máris páholyba ültette a Férfit és pörögni kezdett a rúdon. Majd Magdi is megmutatta, hogy mit tud, Andrea csúszott-mászott a padlón, Olga és Brigi pedig párban rázta a fenekét és együttes erővel támadták be a görög hőst, a nyakát csókolgatták, mire Barbara odakiabált, hogy: „erről nem volt szó”. A rögtönzött sztripperek azonnal kényeztetni kezdték Alekoszt, ki melltartóban, ki feszes cici- és lábvillantós ruciban, miközben Barbara elhagyta a helyiséget féltékenységében. Veronika félrehívta a fürdőbe Alekoszt, hogy megkérdezze tőle, tényleg lefeküdt-e Magdival? „Nem feküdtem le a Magdival” – válaszolta rezzenéstelenül Alekosz. Veronika boldog volt a megvilágosodástól. Barbara az este végén elbúcsúzott szíve urától, akinek felejthetetlen estét szerzett. De újra megjelent Brigitta, akinek már csak egy „csáó” jutott. Alekoszt Olivér várta a lakóbuszban, akinek fátyolos szemekkel áradozott a tökéletes, igazi randiról, ahol csak élvezték az érzéseket. Barbara ezután nem élvezhette az osztatlan népszerűséget a többi menyasszonyjelölt között a Villában. Alekosz pedig bevallotta Olivérnek, hogy egyáltalán nem akarta az isteni randi után a rúdtáncokat, csak Barbara érdekelte.
Videó




Csütörtök esti Összefoglaló: Videó


Adásból kimaradt jelenetek:

Olga meglovagolta a görög hőst:
Videó



Veronika kényeztette Alekoszt:
Videó




Forrás: rtlklub.hu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése