RSS

4 lánytól máris elbúcsúzott Alekosz

AZ ELSŐ BÚCSÚ

Alekosz tündérmeséje Ágnes, Orsolya, Renáta és Tímea számára véget ért, ők ugyanis nem kaptak kulcsot a görög nőfaló szívéhez...

Az első este az ismerkedés jegyében telt. A lányok miután találkoztak Alekosszal lefeküdtek aludni, vagyis csak akartak, mert a testvérek nagyon hangosak voltak. Barbi rájuk szólt, mire a két testvér elkezdte alázni őt, és lecselédezték, mert a földön aludt.
Videó



A menyasszony-jelölteknek nem kellett sokat várniuk, hogy Alekosz újabb találkára hívja őket, mert másnap jakuzzis rapid-randin férkőzhettek a közelébe. Ahogy az lenni szokott, most is akadt, aki közelebb került a sármos hódítóhoz, mint a többiek. Minden lánynak öt perce volt, hogy megismerje Alekoszt. Barbara azonban olyan sokkba került, mikor meglátta a ValóVilág 4 nyertesét, hogy nem tudta megállni, hogy ne csókolja szájon.
Videó



Ezután Alekosz zenés ismerkedő-mulatságra hívta a lányokat. A bál színhelye a Villa volt, ahol Alekosz romantikus zongorajátékával csalt könnyeket a hölgyek szemébe. A hangulat mégsem volt felhőtlen, hiszen az első nap konfliktusai tovább mélyültek. Pláne, amikor kiderült, hogy az a lány, akit Alekosz Bálkirálynőnek választ, védettséget kap az esti Szívceremónián.

Bálkirálynőnek Barbarát választotta. A barna szépségnek úgy látszik megérte elsőként odaadni ajkait Alekosznak, mert talán ezzel is sikerült rábírnia a férfit, hogy neki adja a védettséget jelző nyakláncot.
Videó



A bál gyorsan véget ért, és a lányoknak nem maradt több lehetőségük meggyőzni Alekoszt szándékaik komolyságáról. A hellén nőfalónak ugyanis döntenie kellett. Liluval együtt végignézte a lányok fotóit, de a döntést neki kellett meghoznia, egyedül.
Videó



Elérkezett az első Szívceremónia ideje. Azok a hölgyek, akik igazán közel kerültek a görög félistenhez, kulcsot kaptak a szívéhez. Akinek azonban nem jutott kulcs, annak távoznia kellett a játékból. Ágnes, Orsolya, Renáta és Tímea számára szertefoszlott minden remény, ők ugyanis nem kaptak kulcsot Alekosztól a szívéhez, így nekik távozniuk kellett.
Videó





A második adás: Videó


Forrás: rtlklub.hu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése