RSS

Alekosz nem érti Veronika viselkedését

ALEKOSZ ÉS VERONIKA SZERELMI DRÁMÁJA!

A görög főhős bekötött szemmel tesztelte a lányok őszinteségét és a legforróbban suttogó jelöltet hívta randira. De csalódnia kellett Veronikában.

Maximális sebességre kapcsoltak a csajok: eldöntötték, a győzelmet, vagyis Alekoszt akarják, mindenáron. Persze a győzelem és Alekosz igazából két külön dolog, hogy ki melyiket szeretné jobban, az még nem teljesen tiszta, de szép lassan mindenkinek kiderülnek a szándékai. Egy biztos: a Villában egymást érik a féltékenységi drámák.
Videó



A szexminátor újabb randira készült, a randevú előtt azonban bekötött szemmel fogadta a lányokat, akik nevüket nem, csak az érzéseiket búghatták Alekosz fülébe. Így a görögnek a hang alapján kellett leszűrnie, hogy ki mennyire őszinte, vagy épp ki mennyire szexis. A görög végül a legforróbban és legszerelmesebben suttogó lányt, Veronikát hívta találkára.
Videó



Alekosz az óceán mélyére vitte Veronikát, vagyis egy cápaalagútba, ahol különleges halak és romantikus pillanatok várták rájuk. Amíg pedig Veronika a boldogságban úszott, a Villában maradt lányok Olivér segítségével eldönthették, hogy ki a legkevésbé őszinte közülük? A menyasszony-jelöltek komolyan vették a feladatot, a táblánál állva keményen véleményezték vetélytársaikat, végül Andreát választották a legkevésbé őszintének.
Videó



Izgalmasnak indult tehát Alekosz és Veronika randija, a romantikus tengeri kaland azonban megrázó szerelmi drámába torkollott. A fekete szépség ugyanis visszautasította Alekosz csókját, ettől a görög bizonytalanná, Veronika pedig elkeseredetté vált.
Videó



Alekosz második randija rosszul végződött. Veronika nem állt be a csókolózó lányok sorába. Talán ezzel eltaszította magától Alekoszt, talán még jobban feltüzelte. Holnap ez is kiderül, hiszen vasárnap szívceremónia, két lánynak megint távoznia kell.




Szombat esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése