RSS

Alekosz találkozik a lányokkal

HATALMI HARC A LÁNYOK KÖZÖTT!

Alekoszért Különc, Rámenős, Romantikus és Szende lányok küzdenek

Izgalmasan telt Alekosz és a menyasszony-jelöltek első napja: a beköltözés után a lányok felfedezték új otthonukat, majd megtörtént a nagy találkozás is.

A csajok a beköltözést követően izgatottan csacsogtak, felosztották a fekvőhelyeket, felfedezték a Villa kényelmi berendezéseit és Alekosz idézetekkel teleírt szerelemszőnyegét is. Egy valamit, vagyis valakit azonban nem találtak sehol: Alekoszt. A görög végül - akár egy ókori drámahős – ünnepélyesen megérkezett, és végre személyesen találkozhatott a lányokkal, vagy ahogy ő mondja a hölgyeivel. A Villa tehát megtelt, Alekosz pedig megismerhette mind a 16 hölgyet, akik a szívéért versengenek a következő hetekben.
Videó



Egy biztos: a hellén nőcsábásznak aranyélete lesz, hiszen teljesült szíve vágya, több tucat nő verseng majd érte. A lányok már az első este egy-egy személyes ajándékkal lepték meg az imádott férfit: mindenki igyekezett túlszárnyalni a másikat. Az igyekezet pedig teljesen érthető, hiszen a lányoknak nincs sok idejük, hogy felhívják magukra a figyelmet. A holnapi adásban ugyanis négyüknek máris távoznia kell a játékból.
Videó



Nem kellett sokáig várni, hiszen a lányok között a hatalmi harc azonnal megkezdődött: a beköltözés után rögtön megindult a kibeszélés, a klikkesedés, mindenki azt hiszi ugyanis, hogy csak az ő szerelme őszinte.

A 16 lány végül nyugovóra tért, de ez volt az utolsó éjszakájuk így együtt a Villában, hiszen a holnapi összefoglalóban Alekosz már búcsút is vesz azoktól, akik az első benyomás alapján a rangsor végén állnak a szívében.
Videó




Az első adás: Videó



Forrás: rtlklub.hu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése