RSS

Alekosz Beatrixet küldte haza, mert már nem tud bízni benne

BEATRIXET EJTETTE KI ALEKOSZ

A görög csábító szétválasztotta a testvérpárt, Magdi nővére nélkül is folytatja a játékot.


Alekosz szívét csak egy okos nő nyerheti el, ezért hősünk sakkozni kezdett a lányokkal. Az Okostojás úgy gondolja, hogy ennél magasabb szintű kommunikáció nem létezik két ember között, sok mindent le tud szűrni ez alapján a lányokból. Senki sem tudta igazán megszorongatni a szexkiborgot, leggyengébben mégis Brigitta teljesített, akit ezért elvonulhatott Alekosz rezidenciájára, hogy korrepetálja őt szíve választottja.
Videó



A ValóVilág 4 irodalomtanárának segítségével Alekosz és Olivér egy-egy pamfletet, gúnyos röpiratot íratott a lányokkal.
Videó



Olga elég passzív volt a randit követő napon, már a reggeli sakkozásból sem vette ki a részét, és írni sem volt hajlandó.

A tanár úr szerint, ahhoz képest, hogy a versenyzők most találkoztak először ezzel a műfajjal egész jó művek születtek.
A három tagú zsűri végül Veronikát látta a legjobbnak a pamflet írásban, így ő félrevonulhatott Alekosszal a nyugiszobába egy meghitt beszélgetésre. Vera végül bepótolta a balul sikerült randin elmaradt csókot választottjával, sőt csókja annyira felcsigázta Alekoszt, hogy a görög hős szinte kimenekült a nyugiszobából, mondván itt már nagyon forró a levegő.
Videó



Olivér estefelé rossz hírt hozott barátjának. Egy újság címlapja szerint ugyanis Beatrix össze-vissza hazudik Alekosznak, a cikkben megszólal Bea barátja, aki állítja, hogy a szőke lány két éve kapcsolatban él vele.
Alekosz saját maga akart utána járni a dolgoknak, félrehívta a nyugiszobába Beatrixet, aki szemrebbenés nélkül tagadott mindent.
Videó



Lilu szokás szerint megpróbált tanácsot adni Aleknek az esti szívceremóniával kapcsolatban. A fő téma természetesen itt is az ominózus újságcikk volt, a hellén nőcsábász nem a hírek tartalmával volt elégedetlen, hanem azzal, hogy Beatrix ezeket letagadta előtte.
Videó



Eljött a szívceremónia ideje, a legtöbb lány önbizalomtól duzzadva várta Alekosz döntését, de egyikük nagyot tévedett. A végére a két testvér maradt kulcs nélkül, Alekosz pedig talán az újságcikk hatására, talán nem, de Beatrixet küldte haza.
Videó





Kedd esti Összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése