RSS

Alekosz Balázzsal beszélgetett arról, hogy milyen hatással volt rá az elmúlt három hét

DÖNTÉS ELŐTT: A MENYASSZONYKERESÉS LEGJOBB PILLANATAI

Alekosz lakóbuszában mesélt Balázsnak arról, hogyan élte meg az elmúlt három hetet és a nők közeledését. Vasárnap választania kell.

Alekosz és Veronika kellemesen töltötte az utolsó randit, a fekete szépség lovagjával éjszakázott és igyekezett örömöt szerezni neki. Az ágyban reggeliztek, miközben megbeszélték az éjszaka történéseit. Veronika elmondta, hogy nem mindenki mellett jó ébredni, akivel jó együtt aludni, de Alekosszal ébredni is jó volt. Olgának is elmesélte, milyen romantikusra sikerült a randi, a rivális pedig féltékeny lett és értetlenkedett Alekosz viselkedése miatt. Megérkezett Éva és Anikó, hogy felöltöztessék a lányokat a fináléra.
Videó



Balázs a bejátszás után Alekosz lakóbuszában beszélgetett a műsor főszereplőjével, aki elárulta, hogy Veronika nagyon odaadó és álomrandijukat egy hozzá méltó éjszaka követte, ahol mindketten valóra váltották az álmaikat.



Visszaidéztük a műsor indulását, a herceggé vált Alekosz érkezését a Villába, amit a 16 menyasszonyjelölt foglalt el a ValóVilág fináléja után. Minden lány egy ajándékkal kedveskedett neki, amiket úriemberként fogadott a görög félisten. Alekosz saját bevallása szerint zavarban volt és megilletődött a lányok közeledésétől. A legnagyobb hatással Olga volt rá az első pillanatban.
Videó



Alekosz számtalan intim pillanatot élt át a hölgykoszorúban, amivel szembesítette is egy bejátszás. A főhős elárulta, hogy megijedt, amikor Barbara megcsókolta a jacuzziban az első randin. „Van valami vonzó abban, ha egy férfit több nő akar. Ez egy nem mindennapi állapot, speciális állapot. Jó” – nyugtázta a kezdeteket Alekosz. De nem akarta lerohanni rögtön az első lányt, előbb inkább ismerkedett.
Videó



A randik sokat segítettek Alekosznak abban, hogy kipuhatolja, ki illik hozzá és kit nem akar maga mellett látni. Újra láttuk, amikor Brigi szerelmet vallott a görög félistennek, az első csókot Andival, Barbarát az olümposzi orgia estéjén, a hűvös Olgát és Veronikát, akivel először cápák között randevúzott. Veronika nem volt könnyű eset. Először elutasította a csókját, majd bevallotta, hogy csak a reflektorfény miatt jelentkezett a műsorba, de azóta az érzései megváltoztak.
Videó


A szerelmes Brigit Alekosz hazaküldte, pár nappal később pedig Barbaráról derült ki, hogy korábban prostituált volt, ami nagy csalódást okozott Alekosznak. Megrendült a bizalma a lány felé, mert elvárta volna, hogy az elején mondja meg neki. És az is zavarta a „vezérhímet”, hogy Barbara rajongása már túl sok volt neki.
Videó


„Azért Olgát és Veronikát hagytam a végére, mert ők a két pólus és az örökös dilemmámat testesítik meg. Olga az arisztokratikus, hűvös, magas nő, Veronika pedig az életvidám, szuperszexi, alacsony lány. Az lenne a jó, ha kettejük tulajdonságai egy nőben testesülnének meg” – mondta Alekosz Balázsnak a lakóbuszban.
Videó


A főhős Olgában néha magát érzi. Ezért is hívta vissza a Villába, mert biztos pontnak tekintette és annyi fordulat után (Beatrix és Barbara prostituált múltja) szüksége volt arra a bizalomra, amit iránta érez. Veronikát viszont azért szereti, mert ösztönlény és nem beszél mellé. Nagyon jól tud kérdezni és érvelni, ezt is nagyon kedveli. Hogy ki lesz a befutó kettejük közül, az vasárnap este 19 órakor derül ki az Alekosz – Szerelem a legfölsőbb szinteken utolsó adásából az RTL Klubon!
Videó






Szombat esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése