RSS

Alekosz a Veronikával töltött álomrandin többször is Olgát emlegette

SZERELMI HÁROMSZÖG A VILLÁBAN!

A végéhez közeledik Alekosz és az érte küzdő menyasszony-jelöltek drámája. A tizenhat lányból ketten maradtak versenyben: a hűvös és titokzatos Olga, és ellenfele, a vidám és cserfes Veronika.

A mai összefoglalót ott folytatjuk, ahol tegnap abbahagytuk: Olga és Alekosz az esti vita után egymás mellett ébredt, de a kettőjük között lévő feszültséget nem sikerült kialudniuk. Reggeli közben Alekosz ugyan bocsánatot kért az orosz szépségtől, de teljesen nem sikerült kibékítenie. Túl vannak tehát az első keményebb összecsapáson a szerelmesek, erről persze Olga semmit sem árult el a kíváncsi Veronikának.
Videó



Talán ez a szerelmi civódás segít majd Olgának és Alekosznak érzéseik elmélyítésében, persze az is megtörténhet, hogy egyszer és mindenkorra elillan a rózsaszín köd, és kiábrándulnak egymásból. Akárhogy is lesz, Alekosznak most Veronikára kell koncentrálnia, hiszen most őt vitte álomrandira. Ám a mesés légyott egy kellemetlen incidenssel indult. Alekosz elkövette az egyik legnagyobb hibát, amit egy férfi udvarlás közben elkövethet: Olgának nevezte Veronikát. Sőt! Randi közben is többször emlegette Veronika vetélytársát. Ennek ellenére a randi jól sikerült, ami természetesen itt még nem ért véget.
Videó



Az arborétum után Alekosz a felhők közé repítette Veronikát, vagyis megmutatta neki, hogy milyen a szerelem a legfölsőbb szinteken.



Amíg ők a magasban szárnyaltak, Olga magányosan és féltékenyen gubbasztott a Villában – egészen barátnői érkezéséig.
Videó



Természetesen a randinak itt még korántsem volt vége: Alekosz úgy döntött, megmutatja Veronikának, hogy nem csak a szerelemben szerencsés, ezért az estét egy kaszinóban töltötték. A játék után egy meghittnek induló vacsi következett, természetesen nem tartott sokáig, hiszen megint szóba került Olga, Veronika pedig elvesztette jókedvét.
Videó



Olga ide vagy oda, Alekosz mégis Veronikával töltötte az egész napot. Sőt, az éjszakát is. A romantikus este lassúzással és egy boldog együtt alvással ért véget.
Videó





Péntek esti összefoglaló: Videó



Forrás. rtlklub.hu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése