RSS

Alekosz Veronikának adta az utolsó kulcsot, ő lett a szíve választottja

VERONIKÁT VÁLASZTOTTA ALEKOSZ!

Húsz kemény nap után lekerült a lakat Alekosz szívéről: Veronika lett a hellén nőcsábász választottja.

Alekosz ma végre eldönti, hogy ki az a lány, akit párjának választ. A görög hősszerelmes 20 napon keresztül vívódott és ismerkedett, hogy aztán 16 lány közül kiválassza azt a kettőt, akik közül valaki ma estétől az ő kedvese lesz. A ma este nagy kérdése: Olga vagy Veronika, Veronika vagy Olga?


A Larry Hangman zenekar indította az estét,
Videó



majd Lilu és Balázs köszöntötte a kiesett lányokat, és természetesen Alekoszt is. Egy biztos: nincs könnyű helyzetben a hellén, saját bevallása szerint még most sem tudja, hogy ki lesz a befutó.
Videó



Brigitta csalódott Alekoszban: Videó

Lilu és Alekosz utoljára a fotószobában
Videó



Alekosztól azonban ma este már csak egy lány kaphat kulcsot. A lányok érkezése előtt azonban az újra összeállt Happy Gang-től hallhattunk egy felejthetetlen régi slágert, a Kérek egy kulcsot a szívedhez című dalt, ami akár a műsor himnusza is lehetne.
Videó



A stúdióban először Olgát köszönthettük, az orosz szépség visszafogottan nyilatkozott leendő vőlegényéről és kapcsolatukról.
Videó



A legjobb pillanatai után megérkezett vetélytársa, Veronika is.
Videó

A mindig cserfes lány sem tétovázott, őszintén vallott érzéseiről.
Videó



Természetesen a lányok az elmúlt húsz napban már bizonyíthatták, hogy méltó párjai lennének Alekosznak.
A legnehezebb próbát azonban még nem állták ki, Veronika Best of-ja után ugyanis
Videó

az anyóst, Váját kellett meggyőzniük.
Videó



A lányok jól vették az akadályokat. Vája végül Olgát választotta, de a döntés Alekosz kezében van, hogy neki ki lesz az igazi, hamarosan kiderül.

A folytatásban felidéztük Olga és Veronika Villabeli életét, sőt: az Alekoszhoz fűződő viszonyukat is, de mindent megtudtunk Vera és Olga érzéseiről is.

Az este folyamán Alekosz segítségére sietett barátja, Olivér is. A vagány Villalakó nyakába kapta a várost és felkutatta egykori lakótársait, hogy megtudja, szerintük kit kellene választania Alekosznak.
Videó
Szandika, Zsófi, Éva, Leonidász, Gombi és Béci mellett természetesen az egykori menyasszony-jelöltek is voksoltak.
Videó

Johnny Gold Minden jó velem című produkcója után
Videó



a lányok kortesbeszédei következtek, majd megérkezett Alekosz.
Videó



A görög szerelmes Veronikának adott kulcsot,
Videó



Olgától pedig egy gyönyörű dallal búcsúzott.
Videó



Veronika nyerte el Alekosz szívét
Videó



Alekosz és Veronika legszebb pillanatai
Videó



A vasárnapi adás összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Alekosz Balázzsal beszélgetett arról, hogy milyen hatással volt rá az elmúlt három hét

DÖNTÉS ELŐTT: A MENYASSZONYKERESÉS LEGJOBB PILLANATAI

Alekosz lakóbuszában mesélt Balázsnak arról, hogyan élte meg az elmúlt három hetet és a nők közeledését. Vasárnap választania kell.

Alekosz és Veronika kellemesen töltötte az utolsó randit, a fekete szépség lovagjával éjszakázott és igyekezett örömöt szerezni neki. Az ágyban reggeliztek, miközben megbeszélték az éjszaka történéseit. Veronika elmondta, hogy nem mindenki mellett jó ébredni, akivel jó együtt aludni, de Alekosszal ébredni is jó volt. Olgának is elmesélte, milyen romantikusra sikerült a randi, a rivális pedig féltékeny lett és értetlenkedett Alekosz viselkedése miatt. Megérkezett Éva és Anikó, hogy felöltöztessék a lányokat a fináléra.
Videó



Balázs a bejátszás után Alekosz lakóbuszában beszélgetett a műsor főszereplőjével, aki elárulta, hogy Veronika nagyon odaadó és álomrandijukat egy hozzá méltó éjszaka követte, ahol mindketten valóra váltották az álmaikat.



Visszaidéztük a műsor indulását, a herceggé vált Alekosz érkezését a Villába, amit a 16 menyasszonyjelölt foglalt el a ValóVilág fináléja után. Minden lány egy ajándékkal kedveskedett neki, amiket úriemberként fogadott a görög félisten. Alekosz saját bevallása szerint zavarban volt és megilletődött a lányok közeledésétől. A legnagyobb hatással Olga volt rá az első pillanatban.
Videó



Alekosz számtalan intim pillanatot élt át a hölgykoszorúban, amivel szembesítette is egy bejátszás. A főhős elárulta, hogy megijedt, amikor Barbara megcsókolta a jacuzziban az első randin. „Van valami vonzó abban, ha egy férfit több nő akar. Ez egy nem mindennapi állapot, speciális állapot. Jó” – nyugtázta a kezdeteket Alekosz. De nem akarta lerohanni rögtön az első lányt, előbb inkább ismerkedett.
Videó



A randik sokat segítettek Alekosznak abban, hogy kipuhatolja, ki illik hozzá és kit nem akar maga mellett látni. Újra láttuk, amikor Brigi szerelmet vallott a görög félistennek, az első csókot Andival, Barbarát az olümposzi orgia estéjén, a hűvös Olgát és Veronikát, akivel először cápák között randevúzott. Veronika nem volt könnyű eset. Először elutasította a csókját, majd bevallotta, hogy csak a reflektorfény miatt jelentkezett a műsorba, de azóta az érzései megváltoztak.
Videó


A szerelmes Brigit Alekosz hazaküldte, pár nappal később pedig Barbaráról derült ki, hogy korábban prostituált volt, ami nagy csalódást okozott Alekosznak. Megrendült a bizalma a lány felé, mert elvárta volna, hogy az elején mondja meg neki. És az is zavarta a „vezérhímet”, hogy Barbara rajongása már túl sok volt neki.
Videó


„Azért Olgát és Veronikát hagytam a végére, mert ők a két pólus és az örökös dilemmámat testesítik meg. Olga az arisztokratikus, hűvös, magas nő, Veronika pedig az életvidám, szuperszexi, alacsony lány. Az lenne a jó, ha kettejük tulajdonságai egy nőben testesülnének meg” – mondta Alekosz Balázsnak a lakóbuszban.
Videó


A főhős Olgában néha magát érzi. Ezért is hívta vissza a Villába, mert biztos pontnak tekintette és annyi fordulat után (Beatrix és Barbara prostituált múltja) szüksége volt arra a bizalomra, amit iránta érez. Veronikát viszont azért szereti, mert ösztönlény és nem beszél mellé. Nagyon jól tud kérdezni és érvelni, ezt is nagyon kedveli. Hogy ki lesz a befutó kettejük közül, az vasárnap este 19 órakor derül ki az Alekosz – Szerelem a legfölsőbb szinteken utolsó adásából az RTL Klubon!
Videó






Szombat esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Alekosz a Veronikával töltött álomrandin többször is Olgát emlegette

SZERELMI HÁROMSZÖG A VILLÁBAN!

A végéhez közeledik Alekosz és az érte küzdő menyasszony-jelöltek drámája. A tizenhat lányból ketten maradtak versenyben: a hűvös és titokzatos Olga, és ellenfele, a vidám és cserfes Veronika.

A mai összefoglalót ott folytatjuk, ahol tegnap abbahagytuk: Olga és Alekosz az esti vita után egymás mellett ébredt, de a kettőjük között lévő feszültséget nem sikerült kialudniuk. Reggeli közben Alekosz ugyan bocsánatot kért az orosz szépségtől, de teljesen nem sikerült kibékítenie. Túl vannak tehát az első keményebb összecsapáson a szerelmesek, erről persze Olga semmit sem árult el a kíváncsi Veronikának.
Videó



Talán ez a szerelmi civódás segít majd Olgának és Alekosznak érzéseik elmélyítésében, persze az is megtörténhet, hogy egyszer és mindenkorra elillan a rózsaszín köd, és kiábrándulnak egymásból. Akárhogy is lesz, Alekosznak most Veronikára kell koncentrálnia, hiszen most őt vitte álomrandira. Ám a mesés légyott egy kellemetlen incidenssel indult. Alekosz elkövette az egyik legnagyobb hibát, amit egy férfi udvarlás közben elkövethet: Olgának nevezte Veronikát. Sőt! Randi közben is többször emlegette Veronika vetélytársát. Ennek ellenére a randi jól sikerült, ami természetesen itt még nem ért véget.
Videó



Az arborétum után Alekosz a felhők közé repítette Veronikát, vagyis megmutatta neki, hogy milyen a szerelem a legfölsőbb szinteken.



Amíg ők a magasban szárnyaltak, Olga magányosan és féltékenyen gubbasztott a Villában – egészen barátnői érkezéséig.
Videó



Természetesen a randinak itt még korántsem volt vége: Alekosz úgy döntött, megmutatja Veronikának, hogy nem csak a szerelemben szerencsés, ezért az estét egy kaszinóban töltötték. A játék után egy meghittnek induló vacsi következett, természetesen nem tartott sokáig, hiszen megint szóba került Olga, Veronika pedig elvesztette jókedvét.
Videó



Olga ide vagy oda, Alekosz mégis Veronikával töltötte az egész napot. Sőt, az éjszakát is. A romantikus este lassúzással és egy boldog együtt alvással ért véget.
Videó





Péntek esti összefoglaló: Videó



Forrás. rtlklub.hu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Alekosz Olgával töltött álomrandija rosszul végződött

OLGÁNAK NEM KELL ALEKOSZ

Az orosz lány talán kicsit elhamarkodott kijelentést tett, azt mondta csalódott a görög hősben és már nem is vágyik a VV4 győztesének szívére.


Alekosz egy csodálatos villásreggelivel látta vendégül szíve két választottját, ennek ellenére a hangulat nem volt felhőtlen. Olga elmondta úgy érzi, mintha Alekosszal alkotnának egy párt, Veronika pedig a gyerekük lenne. Ezen az ifjabbik arajelölt természetesen nagyon megsértődött, de ha ez nem lett volna elég a görög hős eldöntötte, hogy az első álomrandira Olgát viszi magával.
Videó



Míg a kacsázni nem tudó Alekosz kacsázni tanította Olgát a Dunaparton, addig a Villában árván maradt Verát meglátogatta egy közeli barátnője. Egy igazi csajos beszélgetés keretében kibeszélték a fiatal lány vetélytársát és a lehetséges esélyeket.
Videó



Alekosz rajong a vonatokért, ezért az álomrandi egy vonatúttal folytatódott, de mielőtt főhősünk és Olga felszálltak volna a nosztalgiavonatra, Alekosz félrevonult, hogy felhívja a Villában maradt Veronikát.

Hogy az egyetlen villalakó ne unatkozzon, míg szerelme egy másik nővel randizik meglátogatták a ValóVilág 4 egykori versenyzői, Olivér mellett, Ildikó, Jerzy, Anikó és Gombi is bement a Villába, hogy egy megelőlegezett leánybúcsút tartsanak Verának.



A buli mellett azért a beszélgetésekre is jutott idő a leánybúcsún. Mindenkit nagyon izgatott a kérdés, hogy Vera mit érez egykori lakótársuk iránt. Jerzy elégedetten mosolygott miután a fekete hajú lány elmesélte neki, hogy igazi férfiként tekint Alekoszra, és úgy érzi, mintha már évek óta ismernék egymást.
Videó



Nem álomrandihoz méltóan végződött Olga és Alekosz közös napja, a VV4 nyertesének rezidenciájára visszatérve egy gyönyörű, rózsaszirmokkal szórt ágy fogadta a párt. Alekosz le akarta szórni a szirmokat, mondván így nem lehet aludni, ezen pedig Olga annyira megsértődött, hogy közölte, csalódott Alekoszban és így már nem is kell neki az Okostojás. Az orosz lány később még próbálta oldani a hangulatot, és megkérte a görög hőst, hogy feküdjön hozzá közelebb, mert érezni akarja, de Alekosz ekkor sértődötten elfordult a lánytól.
Videó




Csütörtök esti összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Alekosznak hiányzott Olga, ezért visszahívta

OLGA VAGY VERONIKA KAPJA MEG AZ UTOLSÓ KULCSOT

Alekosz megbontotta a szívceremónia eddigi rendjét és visszahívta a hazaküldött Olgát. Ellenfele Veronika lesz a nagy döntés előtt.

Alekosz talán az eddigi legkeményebb próbák alá vetette a lányokat. A görög hős köztudottan rigolyás, ezért minden lánynak ki kellett próbálni, tudja-e teljesíteni azokat a feladatokat, amik segítségével kielégíthetik az igényeit? Veronika megbukott cipőpucolásból, használhatatlanná tette Alekosz lábbelijét, de Barbara sem remekelt a szobainas és a ruhafogas közötti kapcsolat megfejtésében. Magdi jött, akinek a tálalás, kiszolgálás lett volna a feladata, de többet kellett neki magyarázni, mint amennyit a keze járt. Mind a három lány megbukott a rigolyateszten.
Videó



Alekosz ezután sem unta meg az akadályok felállítását: jöhetett a hűségteszt. Béci, Jerzy és Gombi érkezett a Villába, hogy flörtöljenek a lányokkal, közben Olivér és Alekosz monitoron figyelték az eseményeket. A főszereplő azonban néhány perc után már a fiúkkal volt elégedetlen, mert túlságosan direkt módon játszották a csajozós szerepet és már a lányok is rájöttek, hogy mire megy ki a játék. Ezen a teszten Béci, Gombi és Jerzy bukott el. De semmi nem derült ki a lányokról.
Videó



Közeledett a szívceremónia, de ezt a lányok nem tudták. Mégis esélyt latolgattak egymás között, Barbara, Magdi és Veronika beszélgetett arról, hogy vajon van-e esélyük maradni? Csak Magdi jelentette ki egyértelműen, hogy úgy érzi, őt biztosan nem küldi haza a görög csődör. Közben Alekosz felhívott valakit és közölte vele, hogy nagyon sokat gondol rá, és ez furcsa számára. Megkérte a lányt, hogy menjen el hozzá, mert szeretne vele találkozni. Amikor a menyasszonyjelöltek megtudták, hogy már aznap este mennie kell valakinek, kétségbe estek. Leginkább Veronika.




Alekoszhoz megérkezett Lilu, hogy segítsen kiválasztani azt a két lányt, akik közül vasárnap majd kiválasztja azt az egyet, akivel szeretne kapcsolatot kezdeni. Veronika csalódást okozott Alekosznak, amikor nem vette komolyan a cipőpucolási feladatot, és már nem biztos benne, hogy hosszútávon jó választás lenne. Magdit viszont túlságosan tudatosnak tartja, úgy érzi, csakis arra játszik, hogy ő legyen a kiválasztott, mert nyerni akar. Barbaránál szóba került a múltja, amire néhány napja derült fény. Szerinte kár érte, mert sokkal több van benne ennél. Alekosz elbizonytalanodott.
Videó



A szívceremónián Alekosz bevallotta, hogy nem boldog, és rájött, hogy hozott egy rossz döntést, amit szeretne jóvátenni. Ezért az első kulcsot Olgának adta. Ő volt az a lány, akit meghívott a rezidenciájára, hogy elmondja neki, benne bízik meg a legjobban és szeretné, ha visszatérne. Olga felbukkanása megdöbbentette a lányokat, és az is, hogy a második kulcs átadása előtt félrehívta egyesével Veronikát, Barbarát és Magdit, hogy a döntés meghozatala előtt elbeszélgethessen velük. A második kulcs végül Veronika nyakába került.
Videó




Szerda esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Alekosz katapultba ültette Barbarát, majd elvitte a családjához

KÍNOS SZEMBESÍTÉS A VILLÁBAN!

Fájdalmas vallomások, könnyek és csalódások a Villában.

Kínos pillanatokban volt része Barbinak: Alekosz menyasszony-jelöltjének kétes múltjáról ugyanis lehullt a lepel. A nézők segítségével a hellén tudomást szerzett arról, hogy a jelenleg szakácsként dolgozó lány korábban nem csak a konyhapult mellett állva kereste kenyerét. Egy biztos: a Barbiról kapott hírek Alekoszon kívül riválisait is meglepte, főleg Vera bukott ki a hírek hallatán.
Videó



Ám nem volt még minden veszve, hiszen a hellén félisten Barbarát hívta randizni. A görög úgy határozott, hogy most keményebb módszerekhez folyamodik, és csak akkor ad újabb esélyt Barbarának, ha a lány az ő kedvéért legyőzi legerősebb félelmeit. A katapult randinak köszönhetően Barbi megmutathatta bármit megtenne Alekért.
Videó



A katapultos mutatvány után Barbara újabb bizonyítási lehetőséget kapott, ezúttal azonban nem Alekoszt, hanem a görög féltő és aggódó szüleit kellett elbájolnia az Alekosz-klán érdi otthonában tett családlátogatáson. Remekül sikerült az este Érden, Barbi annyira boldog volt, hogy majd kiugrott a bőréből.
Videó



Míg Barbiék randiztak, Magdi és Veronika Alekosz ágyát csinosítgatta, ugyanis a görög a Villában akart aludni. Ágydíszítés közben Barbi is hazaért, Veráék persze azonnal faggatni kezdték Barbit. A hallottaktól persze nem ájultak el, sőt: mosolyuk sem volt valódi. A csajoknak azonban nem sokáig kellett nélkülözniük a görögöt, hiszen a hősszerelmes velük töltötte az éjszakát.
Videó



Így telt tehát Alekosz első estéje a Villában. Utoljára tölthette az éjszakát így, együtt ezzel a három lánnyal, hiszen hamarosan újra el kell küldenie az egyiküket.



Kedd esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Alekosz Andreától, a "kicsi pónitól" búcsúzott

ANDREÁTÓL BÚCSÚZOTT ALEKOSZ

Alekosz szerelmes meséje Andrea számára véget ért…

Tegnap Barbara és Magdi kapott lehetőséget, hogy közelebb férkőzzenek Alekosz szívéhez, ők pedig igyekeztek maximálisan kihasználni a rendelkezésükre álló időt. A randevú végén Alekosz úgy döntött, Magdi társaságában szeretné folytatni az éjszakát. Ez persze nem tetszett Barbarának, a haza utat végig is veszekedte Magdival.

Alekosz és Magdi első közös éjszakája gyorsan véget ért, a reggeli után ugyanis vissza kellett térnie a Villába. Veronika már tűkön ülve várta Magdit, hogy megtudja mi történt az éjszaka Alekosz és közte.
Videó



A Veronikával és Magdival töltött különleges éjszakai kalandok után Alekosz továbbra is tanácstalan volt, s mivel még a szívceremónia előtt rendezni akarta gondolatait, meglátogatta menyasszony-jelöltjeit, és mindenkivel hosszasan elbeszélgetett. Alekosz azt szerette volna kideríteni, hogy melyik lányban ég a legőszintébben a szerelem tüze. Szerinte, Barbara lehet nem szerelmes belé, hanem csak rajong érte. Hogy ezt kiderítse és megpróbálja rendezi kapcsolatukat, meghívta a lakóbuszába Barbarát.
Videó



A privát beszélgetések után a lányok egymást szidták, és Alekosz is nyugtalannak tűnt. Érezte, hogy nagyon nehéz döntés előtt áll, és még mindig nem biztos abban, hogy kit küldjön haza az est végén. Hiába próbált neki Lilu a fotószobában segíteni, látszott, hogy a lelkében folyamatos harc dúl. Miközben Lilu a lányokról beszélgetett Alekosszal, addig Olivér elárulta a lányoknak, ha vége a szívceremóniának, akkor egy hatalmas bulit tartanak Jerzy-vel és Szandikával.
Videó



Alekosz a fotószobában elárulta Lilunak, hogy mind a négy lány közel került a szívéhez, egyiktől sem válna meg szívesen. De döntenie kellett, mert elérkezett a szívceremónia ideje. Az első kulcs odaadása előtt Alekosz lefújta a szívceremóniát, mert nem tudott dönteni. Megkérte Szandikát és Jerzyt, hogy segítsenek neki felderíteni a helyzetet, hogy melyik lány nem őszinte vele. Mind a két Villalakó elmondta, az észrevételeit, majd elérkezett a döntés ideje. Alekosz szerelmes meséje ma este Andrea számára véget ért, neki kellett távoznia.
Videó




Hétfő esti összefoglaló: Videó


Forrás: rtlklub.hu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Alekosz a hármas randi után Magdinak ajánlotta fel, hogy töltse vele az éjszakát

ALEKOSZ MAGDIVAL TÖLTI AZ ÉJSZAKÁT

Magdi álma valóra vált, végre ő is együtt aludhat Alekosszal…

A tegnapi adásban ott hagytuk abba, hogy Alekosz Veronikát választotta hálótársául. Mikor visszaértek a Villába, Veronika rögtön elkezdett készülődni a közös alváshoz, amíg ő pakolt, addig a többi lány bevonult a szaunába, és kibeszélték a barna szépséget.
Videó



Amíg Alekosz és Veronika békésen aludt, addig a Villában levő három másik lányt mardosta a féltékenység. Talán Magdit viselte meg legjobban Veronika és Alekosz együttalvása. A feldúlt feleségjelölt úgy döntött, ha Alekosznak Veronika kell, akkor ő inkább hazamegy, majd mikor megtudta, hogy Alekosz vele akar legközelebb randevúra menni, egyből meggondolta magát.
Videó



Alekosz a tegnapi párosrandi után ma is két lányt vitt el magával egy kis dunai romantikára. A két szerencsés feleségjelölt, Barbara és Magdi lett. Amíg ők hellén hősszerelmesük társaságában egy jachton próbálták fölsőbb szintekre emelni a szerelmet, aközben Andrea és Veronika sem unatkozott, mert villámlátogatást tett náluk anyósjelöltjük, Vája, hogy pár hasznos tanáccsal lássa el őket.
Videó



Barbara és Magdi a romantikus hajózás után egy golfpályán bizonyíthatták, hogy ha kell, keményen odacsapnak. Eközben a Villában ismét egymásnak esett Andrea és Veronika. Kettejük háborújában ezúttal Éva és Olivér vállalták a békítő szerepet.
Videó



Alekosz Magdival és Barbarával töltött romantikus randevúját egy lakomával pecsételte meg. A finom fogások közben a tét és a feszültség is egyre nőtt, hiszen a vacsora végén az utolsó fogás után Alekosznak ismét döntenie kellett, hogy kivel szeretné együtt tölteni az éjszakáját. Magdi álma valóra vált, mert őt választotta Alekosz.
Videó





Vasárnap esti összefoglaló: Videó



Forrás: rtlklub.hu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS